Alla inlägg under januari 2015

Av Emma - 20 januari 2015 19:09

Hejsan svejsan!

idag runt 3 tiden kom det ett mail till mig visste inte vem det va eller nånting! Men hon skrev såhär:

Hejsan!

jag ha läst din blogg ett tag och jag verkligen älskar den skulle vilja va så bra som du är på att blogga :) Jag ha några tips om vad du kan blogga om t.e.x om varför du började blogga! Vilka sporter bruka du gå och kolla på!

 

Ja sen skrev hon mycket mer men orka inte skriva ner hela mailet hade typ tat en timme för mig men hon va så himla söt så man kunde dö och hon var typ bara 11år liten söt tjej till o med min kille tyckte hon va söt! och ja jag är hos min kille men nu ska vi gå till ämnet varför jag började blogga!

 

Jag började blogga för att jag ville dela ut min vardag och mina känslor och jag behövde även skriva av mig pga att det händer mycket här hemma och i skolan men det kan jag ta i ett annat inlägg vill inte ta ett inlägg varför jag började blogga och sen kommer ja såhär se min värld ut det blir lite jobbigt för mig! Men ialla fall sen var det även ett par kopisar som ville att jag skulle börja blogga för dom tyckte med att jag behövde skriva av mig så det var typ så jag började blogga! Nahe nu ska jag mysa med min kille så vi hörs sen pss hej<3

 


Av Emma - 20 januari 2015 10:40

Hej!

Aså om ni inte kommer komma med tips snart så måste jag lägga ner min blogg och jag säger inte detta för att vara elak men det är så sjukt jobbigt och komma på vad man ska blogga om! Ni som kanske inte ha blogg förstår nog inte hur svårt det är och komma på vad man ska blogga eller vlogga om så att vi som håller på med blogg eller youtube vi vill ju liksom ha tips på vad vi kan skriva om eller prata om eller vad man nu ska göra framför människor som läser,ser eller kollar! Ville bara säga detta så kanske ni förstår lite hur jobbigt det är för mig att komma på vad jag ska blogga om! Måste gå ska till min pojkvän hejsvejs!

Av Emma - 14 januari 2015 07:26

Hej!

Nu gör jag ett litet inlägg a för att jag kan och ha tid.. Idag är det skola vilket jag önskade att det inte va! Önskade man kunde ligga hemma och sova istället för att gå till det helvetet palla inte med de.. Ha redan läxor typ 3st palla inte det men jaja igår åkte ju min babe :( så tomt utan honom men han kommer på fre då blir det massa mys! Måste gå till skolan nu hejsvejs puzz och kram<3

Av Emma - 13 januari 2015 13:57

Hejsan!

Idag ha jag och mitt lill hjärta inte gjort ett skit vi ha ba legat och kolla på film och myst! Men imon tvärr måste jag till skolan likså min älskade pojkvän så imon ta vi båda rycket och försöker och gå till skolan! Så att min älskling få åka idag eftersom han ha 2 timmar hem så att han åker väl vid 8 eller 9 så hinner gosa med han några timmar till ialla fall :)

Vad ha ni gjort idag förutom jobb/skola?

Känner att detta bli ett ganska kort inlägg men aså orka inte ens skriva idag är så trött och ont i kroppen och mest i magen men det mesta börja gå bort nu så det är jue skönt de! Nahe nu ska jag gå ut med hunden men skriver mer lite senare sen puss och kram <333

Av Emma - 12 januari 2015 15:51

Hejsan alla söta!

Idag var det min tur att bli sjuk när min pojkvän blev frisk hur kul va det inte alls kul! Idag var jag hemma för att va på akuten inatt för att jag spydde blod inatt inte kul och så fastnade det i halsen kul.. eller inte! Så ha fått magsår sa dom! så ha bara legat i sägen och kollat på film och ätit glass inte kul! Men typ runt vid ett tiden så kommer någon och jag tänkte vem kommer nu alla är ju liksom och jobba och är i skolan! Men nä då kom min babe med röda rosor med et krya på kort  och sa att han skulle stanna hela veckan så gulligt dog så gulligt det va <3 Och sen dess ha vi bara legat och myst och kollat på film hela dan så mysigt! Så nu är min babe och hämta mat till oss så jäkla gullig o ja jag ha betalat jag med så ni kan vara lugna! så när min babe kommer så bli det mat och yttligare en film under täcket! så det ha både vart en jobbig dag och en underbar dag! Nu sk jag kolla runt på datorn till babe kommer! Hoppas ni får en mysig kväll för det ska jag ha <3

Av Emma - 10 januari 2015 15:39

Hejsan svejsan!

Idag ha det verkigen vart konstigt väder imorse när jag vaknade hos en kompis så snöade det  skit mycket och sen när jag kom hem började det spö regna så det ba stod härliga till och nu blåser det skit mycket lustigt väder säger jag bara!

 

Men ialla fall igår tog jag det bara lugnt vilket va så himla skönt! Men lite senare på kvällen ringe en kompis och frågade om jag ville sova och då sa jag självklart ja så ha sovit hos Julia och vi gjore inget speciellt förutom idag då att vi firde hennes syrra som fyllde 10år. Sen jag kom hem ha jag verkligen inte gjort nått förutom att jag somnade en stund och det va skönt och sova i sin egna säng som jag inte ha fått göra inatt!


Nahe ska sätta igång en film och gosa ner mig i filten utan min babe som ligger hemma magsjuk stackaren! :(<3

Om du läser detta bby så älska jag dig det vet du! <3

Av Emma - 8 januari 2015 15:37

Hejsan alla!

Imon är det skola blää.. vill inte till skolan vill ba ligga hemma med min älskling, han kommer imon ÄNTLIGEN!!ha saknat min babe! vet inte vad vi ska göra men det bli väl att kolls film och ba ligga och dra sig i sängen o mysa :)

 

I tisdags så va jag hemma och då firade vi min syrra som fyllde 11. En annan fyller ju 15 om 45 dagar men det kommer ju gå fort som allting annat gör:/ Igår gjorde jag verkligen ingenting villket va skönt och eftersom jag inte hade min babe här så låg jag i sängen och pratade med honom i 2 timmar haha vi fjantade oss men vi pratade vanligt med! Idag ha ja verkligen inte gjort nått särskilt ba tat det lugnt pga att det är skola imon!

Nahe nu ska jag gå bort till gymmet förbränna lite :I Föresten så ha jag ej bloggen kvar jag skriver om träningstips och det här så ni vet <3 hejsvejs <3

Av Emma - 6 januari 2015 21:06

Hejsan!

Jag ha inte kunnat blogga för att det ha vart mycket här hemma och vill inte ta det här på en offentlig plats känns inte rätt :/ Men ialla fall jag hoppas att ni ha haft bättre dagar än mig för min ha vart hemsk kanske prata om det nån annan dag men tror inte att jag gör de och jag hoppas ni förstå det med! :)


På fre är det skola för min del tyvärr och min älskling börja på tors så imon åker han hem efter att ha vart här i två dagar kommer bli så ensamt och tyst utan honom kommer sakna sönder efter honom kommer bli ensamt i sängen när han inte håller om mig:( Men han sa att jag kan låna hans tjocktröja hur guligt är inte de <3 min älskling<3

nahe nu ska vi kolla på film o mysa skriver mer imon hejsvejs och godnatt för er som ska sova! :)

Presentation


Hej Jag heter Emma 14 år ka bli 15 bo i Blekinge bo tillsammans med min familj umågs mest me min kompisar o täna hoppas ni tycker om min blogg enjoy :)

Fråga mig

39 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards