Alla inlägg under november 2014

Av Emma - 13 november 2014 13:13

Hej finisar!
Eftersom jag inte hinner blogga i veckorna så ska jag börja blogga på söndagar för att på söndagar ha jag verkligen ingenting och gör men det kan ju komma upp ett inlägg mitt i vecka också få se vad jag ha o göra i skolan osv.

Jag såg att det va en 15årig tjej som hade delat min blogg det var super gulligt gjort o det betyder verkligen mycket o den tjejen var super söt verkligen, Dock vet jag inte om hon ha blogg men jag få kolla upp det för hon var verkligen super trevlig o en söt tjej. Om ni andra som läser min blogg få verkligen med dela :)

Jag ha tänkt såhär att detta ska bli en tjejblogg bara för tjejer och då kommer jag lägga upp varje söndag och kanske torsdag om vad vi tjejer ha problemen med t.e.x killar eller mens eller nånting så kommer jag prata om de, om ni vill att jag ska ta upp nått av era problem så är det ba att skriva de i kommentarsfältet eller om man vill kontakta mig på kik eller nått det är bara att säga till iså fall.

Nu ska jag berätta om vad jag ha gjort idag och igår osv.
Igår när jag gick till skolan så va det verkligen dött där jag gick o det brukar det dock inte vara men igår var det verkligen dött. Igår skulle jag sitta i cafeterian med en klasskompis o det var verkligen det drygaste jag vart med om jag fick sitta där från kl 8 på morgonen till kl 2 på eftermiddagen men jag va med på so lektionen sen var jag i cafeterian igen men då kom min kusin Sara ni vet vem hon är eftersom jag ha skrivit här innan när jag ha vart med henne sen kom hennes kompis Billy tror jag han hette men då fick jag gå hem äntligen men hade verkligen sprängandes huvudvärk men jag tog en alvedon o gick o la mig när jag kom hem från skolan o jag var även tvungen att gå ut med hunden. Sen lite senare på kvällen skulle jag o pappa till Mörrum o kolla på lite hockey o såklart så vann ju mitt älskade lag med 5-1 det va nice :)

Idag vaknade jag med huvudvärk igen det va verkligen jobbigt så jag stannade hemma idag men inge för att huvudvärken blev bättre för de snarare tvärt om men idag ha jag ba tagit det lugnt, tror jag ska sätta på The vampire diaries är så insatt i den serien så det finns ba inte! Jaja nu ska jag kolla på the vampire diares så vi hörs hejsvejs <333

Av Emma - 7 november 2014 13:25

Hej finisar!

Jag tror jag ta en bloggpaus eller så ta jag bort bloggen för att  jag orka inte blogga efter att jag plugga och sen när jag vart i skolan jag orka verkligen inte! Så jag vet inte om jag ska ha bloggen kvar men det märker vi snart! och sen är det inte ba att jag inte vill lägga av med bloggen utan det är ju lite med att jag tappa läsare och det är ju då för att jag inte vet vad jag ska blogga om så..


Idag kan jag berätta lite om vad som ha hänt! Idag ha bi haft matte den va kanske lite dryg idag men sen hade vi bad det va inte alls kul och sen ha vi haft so-prov som gick sådär svarade på 8frågot men kommer ha alla fel men jaja.


R.I.P Miley cyres 1992-2014

Miley cyres är död, såg det på facebook nyss som nån hade lagt upp hon hade typ drogar ner sig själv..


Men jaja nu ska jag logga ut och nu få jag se när jag kommer tillbaka men menas dess ta hand om er o varandra puss och stora kramar..

Presentation


Hej Jag heter Emma 14 år ka bli 15 bo i Blekinge bo tillsammans med min familj umågs mest me min kompisar o täna hoppas ni tycker om min blogg enjoy :)

Fråga mig

39 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards