Alla inlägg den 19 september 2014

Av Emma - 19 september 2014 22:23

Hejsan hoppsan!
Idag ha det inte hänt så himla mycket. Vaknade av att nån stod o knackade på min dörr kl 12 o då va det ju såklart en kompis så fick klä på mig o fixa till mitt hår o ansikte se ut som ett monster utan smink skoja inte! Sen va jag o min kompis en timme sen stack jag mamma o syrran ner till stan o gick där o kollade runt på allt sen gick vi in på Willys o köpte Celsius det är det godaste som finns när det är varmt ute o plus att man förbränner lite fett som jag behöver aså ni måste ba prova Celsius det finns i olika smaker det finns i apelsin, vilda bär, Cola, lemon, kiwi o ja massa andra smaker ni borde verkligen prova! Efter att vi typ hade gått på stan en till två timmar så kom pappa o hämtade oss tur de för hade så ont i benen o fötterna ha fortfarande ont men förhoppningvis är det väl borta imon om jag inte ha träningsvärk istället då dör jag!

Jag fick en fråga idag varför jag inte va i skolan igår, som jag sa igår i ett inlägg tror jag att jag ha haft studiedag det ha alla på min skola haft så att ni inte tror att jag skolka för de ha jag inte gjort det kan jag lovar er!

Imon är det lördag och jag vet inte vad jag ska göra men det får vi se då + jag ha ju ingen Sara för hon är hos sin pappa typ 3 timmar härifrån så det är jäkligt drygt o inte ha min Sara här :( men jaja hon kommer hem på söndag ialla fall så de få jag se fram emot:)

Jag känner att jag börja tappa fler o fler läsare varje dag om ni vill så får ni gärna dela min blogg ( ni som tycker om den då förstås) det skulle betyda så sjukt mycket för vem vill liksom inte ha många följare på sin blogg liksom:) dela gärna ;) Nahe nu bli de film så vi hörs puss o kram :) bjuder på en bild med :)

Presentation


Hej Jag heter Emma 14 år ka bli 15 bo i Blekinge bo tillsammans med min familj umågs mest me min kompisar o täna hoppas ni tycker om min blogg enjoy :)

Fråga mig

39 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards